Obvestilo

SPLETNI KUPCI: Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA:Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo. Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR. Hvala za razumevanje.

 


Festivalski seznam

Menjava ženi
Pet 6 Mar 2020 19:00
KD Ivan Kaučič Ljutomer

Zgodba je postavljena v današnji čas in prikazuje dva zakonska para, ki se skozi niz smešnih situacij odločita, da bosta »spremljala moderne trende« in s tem doživela neko novo in nevsakdanjo ljubezensko izkušnjo ter tako izboljšala monotonost svojega ljubezenskega življenja.

Gospa poslančeva
Sob 7 Mar 2020 19:00
Kulturno društvo Domovina Osp

Vizionarski tekst Gospa poslančeva je Tone Partljič napisal pred petindvajsetimi leti. Ustvarjalcem predstave so se ob srečanju z besedilom odpirala vprašanja, o katerih sicer ne bi razmišljali. O njih nam je pomagal razmišljati kar avtor sam.

Moža je zatajila
Pet 13 Mar 2020 19:00
KUD Svoboda Prebold

Mlad par je na medenih tednih, ko njuno romanco prekine nenapovedan obisk bogate tete Valentine. Teta je zagrizena nasprotnica moških, zato ji nečakinja, ki je njena edina dedinja, za poroko ni povedala. Novopečena zakonca jo želita na to počasi pripraviti. 

Resno moteni
Sob 14 Mar 2020 19:00
Šentjakobsko gledališče Ljubljana

Šest popolnih neznancev, vsak s svojimi psihološkimi težavami, se nekega usodnega dne sreča v čakalnici pri svetovno znanem psihiatru, specialistu za obsesivno-kompulzivne motnje, prof. dr. Šternu. Zaradi neljubega spleta okoliščin in sploh višje sile dr. Šterna ni od nikoder, čakalnica pa se...

Hamlet v Spodnjem Grabonoši
Pet 20 Mar 2020 19:00
KUD Vitomarci: Odrasla gledališka skupina

Predstava nas popelje v povojni čas – v leto 1950, v čas tovarišev, partije, zadrug, Osvobodilne fronte, tovariša Tita, Jugoslavije, … Vaščani majhne slovenje goriške vasice so se odločili, da bi v okviru Kulturno-prosvetnega društva Naprej zastava slave izboljšali...

Arzenik in stare čipke
Sob 21 Mar 2020 19:00
Kulturno društvo Janez Jalen Teater JJ Notranje Gorice

»Teater, teater bo po moje obstajal še leto, največ dve!« reče Abby! Gospod Harper pa pristavi: »Skrbi me za Mortimerja. To njegovo zanimanje za teater. Gledališki kritik je nenehoma izpostavljen teatru in nekateri se začnejo zanimat zanj!« Mortimer je namreč gledališki kritik, ki gledališče...

Govorice
Pet 27 Mar 2020 19:00
Kulturno društvo Bohinjska Bela

Na zabavo ob obletnici poroke Charlieja Brocka in njegove žene Myre so povabljeni štirje ugledni pari. V hiši gostitelja se že od prihoda prvih gostov dogajajo čudne stvari. Gostiteljica je izginila neznano kam, gostitelj Charlie, ki je newyorški podžupan, se je ustrelil v uhelj...

Vozi Miško!
Sob 28 Mar 2020 19:00
Igralska skupina pri gledališču Toneta Čufarja, Jesenice

Kdo ne pozna kultnega filma »Ko to tamo peva?« (Kdo neki tam poje?) srbskega režiserja Slobodana Šijana in scenarista Dušana Kovačevića iz leta 1980, ki je bil gledan ne le v naši nekdanji skupni državi, pač pa tudi širše, in je celo v Ameriki tolkel rekorde.

Vlado Novak
Ned 29 Mar 2020 19:00
Vlado Novak

Mali človek, kako hitro imaš pri roki diagnozo blaznosti, kadar ti resnica ni po godu. Norce si zaprl in zdaj upravljajo ta krasni novi svet normalni ljudje.